Check Point Offices | Vertical Field
VF1001_Logo_Final_NEW-03
Exterior
Check Point Offices

The above project is one of a kind. At the front of the building we access the natural experience of the high-level office workers by creating a vertical forest. In this way, we created an amazing natural view that can be seen through the window and most importantly an ecological shell that gave shading to the surrounding of the structure, which protected against the direct radiation of the sun and enabled the penetration of natural light into the work space while enriching the air with oxygen. In the roof area we created a spectacular vertical garden that is a daily inspiration for the creativity of the workers and at the same time it is a thermal insulation and shade to the roof area.

Check Point Offices

Check-_Point_1 Check-_Point_2Check-_Point_3Check-_Point_4

SHARE THIS PROJECT